19 en een Bonita! Owja en Lanzarote! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu 19 en een Bonita! Owja en Lanzarote! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu

19 en een Bonita! Owja en Lanzarote!

Blijf op de hoogte en volg Kevin

06 September 2007 | Spanje, Madrid

Ja, ik moet ergens beginnen :cool:

De 1e van de maand ben ik begonnen aan mijn laatste tienerjaar, volgens de nederlandse tijd een uurtje eerder dan onze tijd hier...

De avond van 31 augustus op 1 september:

Ik had een vriendin van mij aan de lijn en ze is de eerste geweest die mij heeft gefeliciteerd en heeft me een leuke verjaardag bezorgt. Meer daarover! Lees verder!

Toen ik beneden kwam was er nog een collega van ons aangeschoven en mocht ik een flesje Cava schieten (soort champagne) en opdrinken natuurlijk :razz:

Na een half uurtje kwamen er nog 2 nederlandse meiden die we al eerder tegengekomen waren met het uitgaan.

Zie ook de Foto's!

De Dag (1 september):
Half 7: TRiiiiinnnggggg trrrrriiiiinngggg! Het alarm van mijn telefoon gaat, ik sta op, doe het dagenlijkse opstaanritueel en gaat aan het werk. Felicitaties alom.

Tussen de middag heerlijk gelunched maar verder eigenlijk weinig gedaan.

Om 6 uur moest ik weer werken en natuurlijk moesten er de nodige proosten gedaan worden, Oftewel met iedereen een biertje proosten (we liepen met een man of 5) Dus ga ervan uit dat het werk heel soepel ging :smile:

Hierna nog met Stefan van Efferen naar El Divino geweest, daar nog 2 Collega's getroffen. Hierna zijn we met zen alle nog even naar Maria's (Bar-Dancing) geweest en kwamen we de baas nog tegen (Rafael) die al aangeschoten was!

Heerlijk wat gedronken en gedanst en het werd me eigenlijk iets te laat.. maar gezelligheid kent geen tijd en ik vond het nodig om te blijven en ben samen met Sabrina naar huis gelopen..

Toen ik thuis kwam ben ik gelijk gaan pitten. De wekker ingesteld op 10 uur!

Lanzarote:
Ik deed een poging tot opstaan, deze was een weinig succesvol, ik heb er een geschaafde teen aan overgehouden... (leuk zon douchegordijn(whoops)) mijn vorige avontuur begon langzaam op mij in te werken... Laat ik het zo zeggen, mijn hoofd kreeg bezoek van Dikkie dik (de kater).

Zo brak als ik was (s'avonds een vent, s'ochtends ook een vrak) richting de bus gelopen en gewacht, bleek die van 11 uur vandaag besloten te hebben om maar even niet te gaan rijden. Na het gebruikelijke gemopper op dit uur van de dag en een smaak van ontbindende buffel in mijn mond, maar even het Fahrplan bekeken. Hieruit bleek dat deze op zondag niet rijdt, dus ik moest wachten op die van 12 uur....Ik ben dus nog maar even wat te drinken gaan halen.. De bus kwam gelukkig goed op tijd...

Na een aantal uurtjes in de bus te hebben gehangen gearriveerd bij de pont, zie ook de foto's van tijdens het varen.

Eenmaal op Lanzarote de bus gepakt naar het stadje waar ik Jack en Marlies zou treffen, ik werd heerlijk opgehaald en eenmaal daar genoten van het heerlijke zwembad. Toen ik genoeg had van het schone water zijn we wezen eten in het stadje zelf, op de Boulevard. Een leuk tentje met een leuke menukaart, ik heb een heerlijke biefstuk op die zo goed als van je vork af viel.

S'avonds lekker vroeg naar bed gegaan want we moesten weer vroeg op..
Na een ontbijt lekker naar het strand geweest en weggebracht naar de haven..

Ik moest nog even wachten op de pont maar dat was het wachten waard, lekker onder het genot van een goudgele-rakker een paar foto's van de plaatselijke meeuwen gemaakt en mijn ticket voor de retour omgezet naar de definitieve boarding pass.

Eenmaal aan boord eigenlijk weinig gedaan, lekker genoten van het uitzicht en nog even gesocialized met de barman, die ook een nederlander bleek te zijn.

De terugreis was saai en dodelijk lang, ik heb lang moeten wachten in Puerto del Rosario, maar dat heb ik op kunnen vangen door een lokaal restaurant volledig te ontdoen van een aantal lokale, maar super heerlijke gerechten. De zogenoemde Tappas:cool:

Eenmaal thuis nog een lekker pilsje gepakt en nog even met Sanne gebelt. Zo ongeveer een uur :shock: Hierna lekker gaan pitten, niet dat dat kon met zo een gedachte door mijn hoofd spokend, maar ik probeerde het in ieder geval...

Dan gaat mijn verhaal nu even een leuke wending nemen.

Voordat ik wegging heb ik met een goede vriendin van mij afgesproken om bij mij langs te komen! Altijd leuk...

Nu helpen de omstandigheden niet echt om elkaar beter te leren kennen, maar daar heeft men een mobiele telefoon voor gekregen/uitgevonden.

Ik merkte dat ik mijn gedachte niet meer van de gesprekken kon houden, ik kon aan bijna niets anders denken als aan haar...

Het gevoel was wederzijds!! JEEEEJ

Ik zal er vast nog wel 15 paginas over kunnen typen maar er is hier maar 1 oplossing voor mogenlijk:(speciaal voor jouw! Sanne!!)

:wink:Ik hou van jouw! lieverd!:wink:

Verder heb ik eigenlijk weinig meegemaakt, behalve dat V. Efferen nog steeds graag naar Sesamstraat en TicTac kijkt. Om hem even te Quoten: "Tictac is heilig!"

Ik ga een dezer dagen ook beginnen met fitnessen in het hotel aan de overkant, ik kan hier voor een heel aangenaam prijsje gebruikmaken van de Gym daar... Ik maak geen belofte, maar ik ga proberen terug te komen met een sixpack!!

We zullen zien wat het word.
Volgens Victor's (van scouting) heilige woorden: Als de Tijd rijp is, zult gij alles weten...

Dan wil ik verder nog iedereen bedanken voor de reacties tot nu toe, ik geloof wel dat ik bijna iedereen een reactie terug heb gegeven!!

Ik spreek jullie snel weer!!

Adios

• 06 September 2007 - 21:05

Ronald En Jannie:

Hoi knul, je hebt de schade aardig ingehaald met je kort berichtje (haha) op je site!Fijn dat je verjaardag toch nog gevierd werd op deze manier, je zal `m niet snel vergeten denk ik.We zullen zien of je met een sixpack thuis komt of met een bult van `t zuipen! Je hebt nog even tijd om te trainen voor Sanne komt, dat scheelt weer. Lieve groeten van ons, we spreken elkaar snel.

• 07 September 2007 - 07:08

Jolanda:

Hey Kevin,
    Je hebt dit keer een aardig lang verhaaltje zitten typen. Leuk dat voor je dat er toch aan je verjaardag werd gedacht. Zo iets maak je niet vaak mee natuurlijk. Leuke foto's.
    Groetjes van Jolanda en Carlo

• 11 September 2007 - 15:40

Jolanda & Carlo:

Hey Kevin,

Hier ff een berichtje van ons. Wij waren vanmiddag bij je vader en moeder in de winkel en we hoorden dat het niet zo goed gaat met je knie, en dat je veel pijn hebt. Wij hopen dat als je naar huis komt dat ze het hier zo snel mogelijk kunnen verhelpen voor je. Het is jammer dat je stage zo moet eindigen. Maar 1 ding: Je gezondheid is belangrijker!!

Liefs en een dikke kus van Jolanda en Carlo

• 11 September 2007 - 19:07

Marlies:

Hai lieve Kev,
    Nou he he wij zijn weer thuis hoor. Wij liepen op maandagochtend om 03.15 uur hier de deur binnen.
    Ja .. je raad het al .. wij zouden om 00.45 uur op schiphol aankomen, maar dat werd dus veeeeel later. Vliegtuig had enorm veel vertraging en aangezien wij al rond 15.15 uur die dag ervoor op 't vliegveld van lanzarote waren zijn wij dus met 2 kleine kindjes 12 uur onderweg geweest om thuis te komen. Gevolg .. Marlies enorm ziek tijdens de vlucht en flink over mijn nek gegaan. Kan ook gekomen zijn omdat ik de laatste dag in ons huisje bijna het halve zwembad heb leeg gedronken. haha Jack deed een bommetje na in het water en ik sloeg dus met luchtbed en al achterover om in en onder water.
    Maar ik vond het in ieder geval SUPER gezellig dat je er was!!! Echt waar!! Leuk om je weer even te zien en je verhalen te horen. (En o o o wat heb ik veel verliefde woorden gehoord over Sanne!!). Leuk en dapper dat je het er nu uitgooit!!! Topper .. ik wens je veel succes verder met je stage en de kakkerlakken (? haha ;-)..)
    En ik mail je snel.

Lieve groeten ook van Jack en de kindjes xxx marlies

• 11 September 2007 - 19:10

Nog Een Keer Marlies:

Kevin,
    Wil je s.v.p. de foto's die je bij ons gemaakt hebt van o.a. de kinderen naar mij toe mailen??

Alvast bedankt.

Liefs marlies