Peuken voor 16 euro en lekkere meiden - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu Peuken voor 16 euro en lekkere meiden - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu

Peuken voor 16 euro en lekkere meiden

Blijf op de hoogte en volg Kevin

01 Augustus 2007 | Spanje, Madrid

Hierbij mijn tweede bericht vanuit Costa Calma.

Ik zal niet te hard van stapel lopen en maar beginnen met de dag van gisteren,
We zijn s'avonds nog lekker het dorpje in geweest, eerst naar een lokale club El Divino, daar heerlijke Mojito's op(mogiito, zoals je het uitspreekt)
hierna zijn we naar Maria's gelopen en hebben daar nog een paar heerlijke Malibu-Piña(pienja) op en zijn toen weer op ons gemakje, na een potje gepoolt te hebben, teruggelopen naar het hotel waar we onder het genot van een heerlijk koude grolsch nog even een show van jochem meyer hebben gekeken.

Toen was het weer ochtend, we hebben heerlijk geluncht; een soort kibbeling met verse knoflooksaus welke goed was voor een aantal Kubieke meters mondlucht om je heen en een heerlijk vals gas, welke zelfs op het strand onaandoenlijk was ;)

Hierna zijn we op het strand het mooie van dames af wezen kijken, hebben we wat gezwommen, heerlijk in de zon gelegen en een beetje slap zitten ouwehoeren.

Na een heerlijk tripje naar de supermarkt (waar ze dus peuken voor 16 euro hebben(Camel) :) )zitten we nu te eten, tongrolletjes met aardappeltaart en blauweschimmelkaassaus (leuk woord voor scrabble) en gaan we zo nog even wat drinken in El Divino en dan vroeg naar bed.

weltruste iedereen

• 02 Augustus 2007 - 19:13

Ronald En Jannie:

Hoi knul, je vermaakt je wel zo te horen en je bent al aardig verkleurd! Hoe was je eerste werkdag? lieve groeten van ons, een knuf van Floggy(hij mist je)
    P.S. tÌs wel stil in huis.

• 06 Augustus 2007 - 09:24

Jolanda En Carlo:

ha die Kevin,
    Hoe is het daar zover van huis? Ik zie dat je al aardig verkleurd ben! Hoe is het daar in het hotel? Ik hoorde van je moeder dat je spaanse les krijgt, dat is niet verkeerd! Dat is nog eens goedkoop sigarette kopen.

Groetjes van Jolanda en Carlo