Heerlijk rustig werken en dan....
Blijf op de hoogte en volg Kevin
06 Augustus 2007 | Spanje, Madrid
toen kwam ik gisteren na het ontbijt naar beneden en kreeg ik steken in men darmen en maag :( ik heb me maar afgemeld voor het werken savonds want het was niet te houden, diaree kotsen, heerlijk allemaal :oops:
ik ben deze morgen ook niet wezen werken, en ik mocht vanavond ook niet werken.. Morgen gwoon weer proberen te werken :) dan heb ik in ieder geval weer iets om me niet te vervelen en kan ik weer gwoon me gang gaan, want de kelder gaat wel vervelen hoor :(
ik spreek jullie gauw weer,
grz
06 Augustus 2007 - 10:27
Ron En Jannie:
JOh ik hoop dat je snel weer opknapt, zoals we al ge-msned hebben en hou je taai, liefs van ons drietjes. -
06 Augustus 2007 - 19:45
Jack En Marlies :
Hai Kevin,
Leuk om al die foto's te zien. 26 aug. vertrekken wij naar Lanzarote. Kom je gezellig even langs??haha grapje.
Wat vreselijk dat je gelijk al zo ziek was. Iets verkeerds gegeten of gewoon toch de heimwee?
doe rustig aan en geniet van je tijd daar.
Lieve groeten van ons 4-tjes -
07 Augustus 2007 - 08:00
Anita En Alex:
hey kevin
hoe is tie nou voel je je al een beetje beter?
heb je nou toch te hard gewerkt?
moet je ook niet doen he ;)
nou ik hoop dat je snel weer de oude bent en nog veel plezier daar groetjes anita en alex en een pootje van cyra natuurlijk -
08 Augustus 2007 - 10:29
Paaseitje:
Hallow daar :D -
08 Augustus 2007 - 15:10
Jolanda En Carlo:
Hey Kevin,
Wij hopen dat je weer opgeknapt bent. Hou je taai! Groetjes van Jolanda en Carlo -
08 Augustus 2007 - 15:46
Vin:
ik heb geen zin om een heel bericht te plaatsen dus ik reageer ff zo:
ja ik ben weer zo goed als opgeknapt, ik heb nu lekker 2 daagjes vrij en ga hier lekker van genieten, ik ben van plan om vanavond hier en daar een foto'tje te gaan schieten,
ik heb trouwens een polarisatiefilter voor mijn camara gekocht gister, is wel een leuk verhaal. ik kom die zaak binnen omdat een maat van mij oordoppies moest hebbe, dus ik denk na ik zie filters liggen dus ik vraag ff naar de prijs. zegtie heel droog 120 euro, dus ik zeg die dingen liggen er al van voor de prehistorie man, dat geef ik er echt niet voor.
toen wilde hij zakken naar 45 :D omdat ze er idd al lang lagen (het is geen merkfilter maar hij werkte goed) dus ik zeg 25 euro neem ik em gelijk mee....
ok is goedd zegtie o.0 ik stond er raar van te kijken maar ach
25 eurotjes gegeven en maar snel weggegaan :P ik heb gister wat getest nog en vandaag gaan we is kijke offie ook echt goed werkt :P
nou doei -
09 Augustus 2007 - 12:13
Carlo:
hee Kevin mooie foto s ik heb ze op mijn werk zitten bekijken ik hoop dat je weer een beetje opgeknapt bent groetjes en geniet er van carlo -
09 Augustus 2007 - 12:33
Jolanda:
Ha die Kevin,
Ik ben blij dat je weer zo goed als bent opgeknapt! Geniet van je vrije dagen!
Groetjes van Jolanda -
12 Augustus 2007 - 14:02
Babsz:
hee liefiej!na alle drukte hier rondom vakantie (jaja) heb ik gelijk al je berichte in een klap doorgelezen en kben blij dat je t naar je zin hebt.zelfs je schrijfttaal klinkt heel relaxed :P wel beter worde or liefie,dont make me come up there :p though im stilL thinkin bout it (A) geniet ervan & suc6 en ik kom snel weer poste! miss u very much! kusjs! <3 Babsz (en elco en anna en joris en dani ;) )