Ik en huiswerk - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu Ik en huiswerk - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu

Ik en huiswerk

Blijf op de hoogte en volg Kevin

13 Augustus 2007 | Spanje, Madrid

Nou dat vloekt dus met elkaar, huiswerk staat mij niet, past nooit bij mijn planning en heeft een grondige hekel aan mij en andersom :doubt: maar...

ik heb mijn leven gebeterd en heb van de week het eerste stukje geschreven voor mijn verslag :) ik zal even een stukje citeren.

...Het werk gaat me goed af, het is een lekker rustig tempo en je kan de tijd nemen voor de gasten. Helaas schort het aan een goede kennis van de Spaanse taal, waardoor bij sommige gasten het een beetje lastig is een normaal gesprek aan te gaan. Het eten is na uitgifte snel klaar en van uitstekende kwaliteit....

Maar even terug naar de orde van de dag, toen ik mijn vorige post postte was ik nog wat ziekjes, ik ben er nu gelukkig helemaal vanaf en heeft een andere jongen hier het overgenomen van me (die had er gelukkig maar 1 avond last van)

Het werken zo word steeds leuker omdat de spaanse taal niet zo heel erg moeilijk is en de mensen het bijna allemaal weten dat we stageleerlingen zijn.:)

Verder ben ik persoonlijk niet zoveel wezen doen, wel ben ik nog een middagje met Stefan van Efferen naar Morro Jable geweest en vanaf daar naar het volgende dorp "Jandia" gelopen over het strand. Ik heb me verbaasd over wat er rondloopt hier, van positief naar negatief hoor, maar soms zitten ertussen, dan schiet je spontaan in de lach en de tranen in je ogen :shock: (nee, niet van blijdschap).

Ik ben ook nog Costa Calma zelf in geweest en verder hebben we eigenlijk alleen maar gewerkt, en een beetje gepokerd/gek gedaan. ik zou zeggen check de foto's maar..:cool:

Groetjes

kevin

• 13 Augustus 2007 - 18:54

Ronald En Jannie:

Jeetje wat een melige foto`s zeg, je had net zo goed een weggooitoestelletje mee kunnen nemen!!!!! Wanneer komen de mooie foto`s van de zonsondergangen enzo?????Vanaf donderdag kan je pakje binnen komen, maar als het net zo snel gaat als de smart, dan duurt het nog wel een week of 3, lieve groeten.

• 14 Augustus 2007 - 07:50

Jolanda:

Leuke foto's! Zo te zien vermaak je je eigen goed in je vrije tijd! Ja je huiswerk maken hoort er ook bij.

Groetjes van Jolanda

• 14 Augustus 2007 - 14:55

Ma Van Stefan Van E.:

Hallo daar, je hebt leuke stukjes geschreven, al meer dan onze Stefan vn Efferen, zit hem is achter de vodden, we willen meer zien en weten. Ben je weer opgeknapt? Was je echt ziek of zat het hem toch in die flessen die ik op de foto zag! Leuk dat jullie het naar je zin hebben, houden zo.
    De groetjes aan de hele club daar,
    Moeders van Efferen.

• 14 Augustus 2007 - 16:29

Kevin:

Hallo daar :cool:

Ik vind het gewoon leuk om iets te schrijven, ik denk dat stefan dat ook wel heeft en dattie dat ook wel gaat doen :)

Over dat ziekzijn, dat lag niet aan de flessen die op de foto staan, ik heb hier eigenlijk helemaal geen last van katers of ander ongedierte in mijn hoofd ofzo :D

maar ik moet zo werken, wel leuk dat u een berichtje heeft gestuurd :)

groeten.

• 18 Augustus 2007 - 14:28

Colin En Astrid:

he kevin,
    heb de site bekeken erg leuk hoor, nou
    nogmaals veel plezier en maak er een
    onvergetlijke tijd van we blijven het nieuws vanaf nu volgen dus stuur ook eens
    foto's van de omgeving wie weet is het er
    zo leuk en mooi dat we je op komen zoeken
    (geintje) nou doei en de groetjes

colin en astrid

• 20 Augustus 2007 - 19:39

Ronald En Jannie:

zo eindelijk weer een teken van leven, gelukkig (buiten bellen en zo.)Zijn ze van jouw groepje ziek geworden? Toch wel vreemd hoor. Als je nu al begint met aftellen duurt het nog wel even , ben alleen ook benieuwd hoe jij er uit ziet? Cerder lieve groeten van ons!!!!!!