Fijne Vlucht en een goed ontvangst :D - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu Fijne Vlucht en een goed ontvangst :D - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kevin Dooms - WaarBenJij.nu

Fijne Vlucht en een goed ontvangst :D

Blijf op de hoogte en volg Kevin

31 Juli 2007 | Spanje, Madrid

Nou,

hier mijn eerste bericht van Fuerteventura. Ik ben hier nu een dag en ik vermaak me goed, ik ben al 2 tinten bruiner geworden :) lekker hoor zon en strand voor de deur...

Ik zal even bij het begin beginnen:

Ik stond om half 5 op schipholl gisteren, ingechekt, en hup in het vliegtuig, natuurlijk nadat we de innerlijke mens nog wat verwend hadden. Voor het eerst in zo'n groot vliegtuig (wel leuk) maar echt bijzonder is het niet. Ik vind het gevoel van het opstijgen wel kick maar verder is het net een veredelde bus.
Op madrid vlekkenloos geland en nog ff langs de mac geweest, toen door naar Las Palmas - Las Canarias (32graden en een heerlijk warm zeebriesje) vanaf daar verdergevlogen in een klein propellorvliegtuig met uitzicht op heel Fuerteventura.

Daar op de bus gewacht (en een stel leuke duitsers ontmoet(fijn dat ik dit schrijf want ik moet ze nog mailen)) waarna ik eindelijk in Costa Calma gearriveerd was, daar nog even de weg gevraagd (iedereen kent hier duits of engels :P ) en na dik 45 minuten te hebben gelopen kwam ik het hotel binnenstrompelen waar de airco gelukkig aanstond (het was 38 graden buiten (lekker hoor met de constante windkracht 4/5))

Hierna de kamer ingericht en alles uitgepakt (zie foto's) en op het strand stefan en stefan getroffen daarna nog wat gegeten en naar een beachparty gegaan met een jongen die vorig jaar hier heeft gezeten en 2 van het personeel(zie foto's(Credits gaan naar Stefan van E. die de foto's gemaakt heeft)

Vanochtend om 12.30 uur opgestaan (oeh wat was ik brak <-_-> ) het centrum ingegaan en ff geshopt (een paar slippers en wat te eten en drinken)

Daarna heerlijk op het strand gezeten en nog wat gezwommen :D

nu net de bedrijfskleding gekregen en wat uitleg gehad enzo, morgen gaan we waarschijnlijk al beginnen :P lekker meelopen enzo..

nu zitten we ff lekker op de kamer, het internet is zojuist gefixt... (duh, anders had ik dit niet kunnen posten :P )

Ik ga nog ff wat dingetjes doen en ik hou jullie op de hoogte..

Toedels...en doe geen dingen die ik ook niet zou doen :P

• 31 Juli 2007 - 17:17

Twan:

Mooi dat de reis goed verlopen is. :)
    Leuke foto's.
    Succes met je stage. (Y)

• 31 Juli 2007 - 17:19

Max:

Hey, goed om te weten dat je veilig bent aangekomen :D, lekker even aklimatiseren ( of hoe je het ook schrijft) en ben benieuwd hoe je eerste dag meelopen eruit gaat zien.

Truste

• 31 Juli 2007 - 17:30

Vin:

ik gaat verslag uitgeven als ik tijd heb na mijn dienst :P later

• 31 Juli 2007 - 19:27

Marlies Emmelot:

Lieve kevin,

Heb mijn bericht per ongeluk onderaan je eerste verslag gezet.
    Lees je die even??? dom dom dom .. moet hier nog even aan wennen hoor!?!
    Leuke foto's trouwens.
    Ben jij op die strandfoto de jongen met die witte zwembroek????

Veel plezierrrrrr en ... smeer je goed in.

Liefs, marlies

• 31 Juli 2007 - 19:36

Vin:

whaha marlies kom op, sinds wanneer heb ik zulks haar :P
    ik zet ook nog wel een reactie onder het 1e bericht :D leuk om je hier te zien :P

• 01 Augustus 2007 - 05:25

Vivian:

hey doompie beter dat je een goede reis en hoe was het om te vliegen heb gehad en heb je het naar je sin daaro leuk dat je mis morgen al kan beginnen he

nou ik hoor je wel weer hea
    veel succus daar en heel veel plezier

xx van vivian

en natuurlijk ook van me kleine meid hea

• 01 Augustus 2007 - 09:59

Vin:

nou ik hoef vandaag nog niet te beginnen (het is hier ook altijd manjana manjana :D ) want de manager moest eerst nog met de grote baas praten..

ik ga nu eerst ff douchen

ciao

• 01 Augustus 2007 - 19:49

Jannie En Ronald:

hoi knul, leuke reacties heb je al , de foto`s zijn leuk om te zien, we hopen dat je je een beetje vermaakt, tijd om je spaans op te halen heb je , nu je nog niet hoeft te werken . Enne, zoals Marlies zei; smeer je goed in , je hebt tijd zat om bruin te worden, dus rustig aan!
    P.S. floggy loopt je te zoeken , wat zal ik d`r zeggen?????

• 06 Augustus 2007 - 09:30

Jolanda En Carlo:

Hey Kevin,
    Fijn om te lezen dat je een goede vlucht hebt gehad. Leuke foto's! Geniet ervan!

• 13 Augustus 2007 - 15:02

Nel:

wij hebben ook goed gehad maar niet van dat lekker weer al bij jou maar toch we zijn weer veilig thuis